Panduan ​Utama Setup dan Urus Tim Marketing Anda


Nak Ada Tim Marketing Power Yang Buat Duit
 Tapi Tak Tau Macam Mana?

Mesti anda pernah hadapi tim marketing keluar masuk sebab dengan ilmu marketing yang dia belajar, baik dia buat bisnes sendiri! Betul kan?


Saya pun pernah hadapi masalah tu dulu. Kalau ikutkan hati, baik saya je buat semua kerja marketing. Profit pun kita sorang je yang dapat.


Kalau ada team kena fikir nak bagi dia gaji lagi. Nak fikir nak train dia lagi.


Di awal pengambilan tim marketing setiap 3 bulan, saya akan hadapi masalah tim marketing berhenti. Bila tim baru masuk macam biasalah - kita train dia, ajar dia ilmu marketing, sampai dia dah boleh buat dan dapat apa saya pernah dapat. 


Yang sedihnya, selepas dia dah 'download' semua ilmu tu, lepas 3 bulan dia pulak berhenti.


Masuk lagi sorang tim marketing. Saya train dia dengan ilmu saya. Daripada tak tahu jadi tahu buat dan dapat apa saya dapat dengan ilmu marketing tu. Lepas 3 bulan dia berhenti. Penat… nak train, nak cari pekerja lagi.


Dengan segala pengorbanan masa, tenaga dan kos train dan cari orang baru baik kita buat kos untuk marketing. Bawa masuk duit, lagi berbaloi!

File Panduan Setup Tim Marketing Power Dan DVD Panduan Urus Tim Marketing

PENGAMBILAN TEAM MARKETING


+ Ketahui cara dapatkan Tim Marketing yang EFISYEN - bila, siapa, kenapa perlu ambil ‘dia’ jadi tim marketing.

+ Bagaimana cara pastikan tugas tim CAPAI KPI dan standard kehendak syarikat.

+ Ketahui waktu yang WAJIB untuk anda ambil tim pemasaran. Perlu atau Hold?

+ Belajar 'trick' buat team anda rasa ringan beban kerja. Datang kerja pun bersemangat.

+ Punca dan sebab MENGAPA kerja tim jadi slow yang WAJIB anda elakkan.

+ Proses untuk TINGKATKAN KUALITI kerja tim. Baru la berbaloi ada tim!


TEKNIK EFEKTIF INTERVIEW TEAM MARKETING


+ 3 Fasa PENTING perlu diguna pakai untuk interview tim marketing.

+ 2 Persedian anda PERLU BUAT SEBELUM interview tim marketing.

+ Teknik MUDAH nak TARIK minat orang datang interview syarikat anda. Berduyun-duyun CV masuk.

+ RAHSIA company startup dapatkan tim marketing yang boleh bagi ROI tinggi.

+ 15 Skrip soalan PENTING untuk interview calon tim marketing yang POWER.

+ 4 Perkara MESTI buat selepas proses interview untuk tapis tim yang terbaik.

​AUTOMASI GERAK KERJA SYARIKAT


+ Belajar 'Exit Plan' untuk anda AUTOPILOTkan kerja tim dan tambah projek baru.

+ 2 Langkah rancang strategi dan plan pemasaran mengikut kalendar tahunan.

+ Teknik RAHSIA pengurusan masa produktif untuk tim marketing. Tim takkan rasa serabut kepala walaupun kerja banyak.

+ 6 Langkah untuk TINGKATKAN produktiviti kerja tim marketing, walaupun tim tak ramai.

​​MONITOR TIM DENGAN EFEKTIF


+ Tools RAHSIA untuk pantau kerja tim marketing walaupun anda tiada di ofis.

+ Langkah Zero to Hero untuk setup dan menggunakan tool RAHSIA untuk pantau kerja tim walaupun bos sedang bercuti.

+ 2 Agenda yang perlu ada dalam meeting bersama tim marketing. Meeting akan jadi lebih efektif dan produktif.

+ 6 Langkah kawal masalah tim untuk pastikan urusan kerja syarikat sentiasa produktif dan lancar.

+ Strategi tangani masalah tim lambat siapkan tugasan. Semua owner bisnes wajib ada skill ini.

​​​URUS DAN DEVELOP TIM


+ 5 Strategi MUDAH nak latih tim yang baru masuk.

+ Teknik untuk menangani masalah syarikat ‘stuck’ sekiranya ada tim berhenti.

+ Tools untuk simpan documents agar tidak hilang atau rosak secara online.


+ Elemen WAJIB yang perlu ada dalam laporan kerja tim marketing. Jadi anda tak perlu lagi pening kepala

+ Trick' untuk recharge momentum gerak tim supaya sentiasa efisyen dan bersemangat tinggi.

​Berapa Harga ​Panduan Ni?

Adakah saya akan dapat bonus lain bila beli panduan ni?​


Ya! Anda akan dapat bonus HANYA bila dapatkan Kombo File panduan ni.​


Dengan setiap pembelian Kombo File dan DVD panduan berharga RM297, anda akan dapat Extra Bonus bernilai RM612! 


Apa Bonus Yang Anda Akan Dapat?

Buat anda yang dapatkan Kombo File dan DVD panduan ini,anda akan dapat SEMUA ini :
 


File Panduan Setup Tim Marketing Power dan DVD Panduan Urus Tim Marketing

Anda akan dapat file dan dvd panduan, kami pos ke alamat anda. Jika nak softcopy panduan (content dalam file), boleh buka dalam DVD format.pdf.
 



FREE 1 Buku Mazhab Pemasaran Maliki

Setiap pembelian kombo file, anda akan JIMAT RM50. Kami yang hadiahkan buku ni untuk anda!
 



FREE Shipping (kos sebenar RM15)

Ekslusif dalam Malaysia sahaja. Ya! Anda tak perlu bayar kos penghantaran. Biar kami tanggung. Kami hanya pos pada hari Rabu dan Jumaat sahaja.
 



FREE ​Ebook dan Video 123 Go Marketing selama 1 jam bersama penulis buku Mazhab Pemasaran Maliki (bernilai RM547)

​Rujuk topik 123 Go Marketing (mukasurat 69) dan belajar dengan ebook dan video ini. Ibarat anda ada personal coaching eksklusif bersama Malik Hairuddin,penulis buku Mazhab Pemasaran Maliki.
​​
Mari saya kira​berapa pelaburan sebenar yang anda patut bayar:

RM​297 + RM​50 + RM15 + RM547

Jumlah sebenar RM​909

Tapi anda tak perlu bayar harga tu. Hanya perlu bayar RM297 sahaja untuk dapatkan file dan dvd panduan dengan bonus bernilai RM612!
Jimat ke jimat sangat?

Cuba bayangkan dengan pelaburan RM297 sahaja, anda dapat PERCUMA penghantaran + buku marketing + bonus bernilai RM612!


 


​Nak ​Tahu Apa Kata Mereka Tentang Buku Mazhab Pemasaran Maliki?

Baca komen pemilik bisnes yang sudah dapatkan buku ni
 

Lukman Awaludin, Director Elvara

​Ghazali, Executive Director AK Logistic Expert Sdn Bhd

MONEYBACK GUARANTEE

Masih ragu-ragu? Jangan risau. Jika ilmu dalam file ni langsung tak memberikan apa-apa impak dalam bisnes anda, saya akan pulangkan 100% duit anda dalam masa 30 hari. 

Dengan syarat: Anda sudah praktikkan semua yang saya kongsikan dalam panduan ni

​Dah habis fikir ? Sangat berminat nak dapatkan ​Kombo File dan DVD Panduan ni?

​Pilih Pakej 1 dengan klik butang 'Saya Nak Kombo' sekarang!

​PAKEJ 1

​Nilai sebenar RM909 (Jimat RM612)

​RM

297

  • ​Hardcopy File Panduan Setup Tim Marketing Power
  • ​DVD Panduan Urus Tim Marketing
  • ​FREE Shipping
  • ​FREE Buku Mazhab Pemasaran Maliki
  • Bonus Ebook 123 Go Marketing (Terhad)
​PAKEJ 2

​Nilai sebenar RM​297 (Jimat RM​100)

​RM

​197

  • ​Softcopy File Panduan Setup Tim Marketing Power
  • ​DVD Panduan Urus Tim Marketing
  • ​FREE Buku Mazhab Pemasaran Maliki
  • Bonus Ebook 123 Go Marketing (Terhad)

#1 - Jika anda tak berminat dapatkan Kombo File dan DVD, boleh pilih pakej lain


#2 - Tiada jaminan bonus akan terus ditawarkan. Kami berhak ubah fikiran seawal anda refresh page ini. Dapatkan Kombo File dan DVD panduan sebelum kami tutup tawaran bonus!

​FAQ

​Q1: File Panduan Urus Tim ni ajar apa?

​​Q2: Dalam panduan ni ada ajar untuk buat sale tak?

​Q3: ​Dalam panduan ni ada job description beberapa position je? Yang lain tiada?

​Q4: ​Apa ada dalam DVD?

​Q5: ​Apa beza Sales dan Marketing?

​Q6: ​Sama tak content ebook dengan softcopy DVD?

Sebarang Permasalahan, boleh hubungi Tim ThePresident di talian:


​+6012 297 2644 (Wan Afham)


​Waktu operasi: Isnin - Jumaat, bermula jam 9am - 5pm.

​© Byond Marketing Sdn Bhd (1200944-K) Copyright 2018. All Rights Reserved.