PERSONAL COACHING 1 to 1

Jika anda stuck untuk kembangkan lagi brand anda, dan masih ramai tak tahu kewujudan bisnes anda, itu bermakna bisnes perlu “kerja lebih” dalam marketing.

Nak buat marketing ni bukan sekali buat, lepas tu sampai bila-bila boleh “valid”. Ramai juga owner bisnes yang salah erti dengan “kerja marketing”, bila marketing jalan, sales tak masuk, mereka salahkan kempen marketing mereka 100%.

Kerja marketing hanya untuk bawa orang kenal produk/servis yang anda jual. Untuk bawa sales masuk itu adalah “kerja sales”.

Bila nombor prospek dah masuk, prospek dah datang kedai, itu bermakna tanggungjawab anda dan team untuk convert mereka membeli dan menjadi pelanggan anda.

Namun, jika anda dah buat segala jenis marketing, offline, online tapi orang masih tak kenal brand anda, itu mungkin berpunca daripada kempen marketing yang anda buat itu bermasalah.

Kami sedia untuk bantu anda secara one-to-one sampai anda tahu macam nak experiment dan run kempen marketing yang efektif!

Jika anda nak belajar strategi menjual secara online dan maksimumkan penggunaan marketing tool, anda boleh book slot coaching bersama Tuan Rahim Ibrahim.

Bekas CEO GilaHartanah.com,portal hartanah Bahasa Melayu no.1 di Malaysia dengan jumlah pembaca lebih dari 130,000 sebulan.

Penasihat pemasaran kepada FAR Education PLT yang menganjurkan seminar-seminar hartanah untuk tuan Faizul Ridzuan seperti Sarjana Hartanah dan Millionaire Employee Blueprint.

Beliau juga adalah penasihat pemasaran digital kepada Byond Success Sdn Bhd, CEO Byond Marketing Sdn Bhd. Berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang digital marketing.


Dalam personal coaching bersama saya, ini antara yang anda akan belajar:

Anda inginkan sesi khas serta mahu fokus belajar FB Ads?

Atau anda mencari siapa boleh check dan bagitahu samada FB Ads yang anda buat efektif atau tidak, kos masih relevan atau tidak?

Saya bersedia untuk berjumpa dan guide anda dalam FB Ads supaya anda boleh hasilkan iklan yang efektif dan mampu convert sales yang tinggi.

Iklan anda tidak sendu mungkin kerana anda masih belum cukup kenal atau salah dalam memilih siapa customer anda.

Jangan risau, saya akan bersama untuk gali siapakah audience yang sebenar yang berpotensi besar menjadi customer anda.

Bagaimana nak promote produk atau servis anda direct ke inbox audience bisnes anda, dan bukan ke junkbox/spam mereka?

Dan yang penting, saya ajar anda bagaimana nak tulis email yang bukan saja audience akan baca, tapi akan terpujuk untuk beli produk atau servis anda.

Bagaimana nak tinggikan traffic website anda menggunakan Youtube Ads yang mempunyai 30 juta ++ daily user?

Dari setup iklan, buat iklan serta ayat iklan yang sesuai untuk Youtube Ads semuanya serahkan kepada saya untuk bantu anda. 

Menggunakan teknik PESTA dan 51 headline power, saya akan pastikan anda boleh hasilkan ayat iklan yang boleh tarik perhatian pelanggan untuk singgah pada post anda.

Anda perlukan pendekatan yang lebih dekat untuk kuasa ilmu teknikal dalam iklan di Google?

Apa kata anda bersama saya secara 1-to-1 tingkatkan traffic website anda dengan setup Google Display Network untuk produk/servis anda.

Bersedia untuk kuasa ilmu teknikal untuk melancarkan kempen marketing yang efektif? Book slot coaching bersama Tuan Rahim Ibrahim sekarang:

​O​UR CLIENTS

Jika anda rasa stuck dan tak tau macam mana lagi nak tambah source of income ke dalam bisnes anda, anda boleh book personal coaching bersama Tuan Malik Hairuddin. 

Marketing Director Byond Success Sdn Bhd dan CEO Byond Marketing Sdn Bhd

Beliau menjadi rujukan utama untuk konsultansi dalam strategi pemasaran perniagaan secara online dan offline untuk Byond Success Sdn Bhd, Byond Marketing Sdn Bhd dan beberapa buah syarikat lain.

Tulang belakang kepada kejayaan kempen-kempen pemasaran seminar Byond Success seperti Seminar My Document, Seminar Road2HR dan banyak lagi. Berpengalaman luas dalam pengurusan team marketing.

Dalam personal coaching bersama saya, ini antara yang anda akan belajar:

Kempen marketing yang berjaya mempunyai plan yang mantap. 

Itu adalah perkara utama dan pertama saya akan buat bila jalankan kempen pemasaran untuk bisnesnya

Book slot coaching anda sekarang untuk saya guide anda plan kempen pemasaran anda supaya kempen yang anda buat tidak sia-sia.

Dalam marketing, anda perlu jelas berkenaan dengan funnel bisnes anda; bagaimana nak susun orang yang memang stranger sehingga kenal bisnes anda, dan menjadi customer setia anda.

Adakah bisnes anda dah ada funnel yang jelas dan terbukti berkesan untuk bawa lebih ramai orang kenal dan menjadi customer kepada bisnes anda?

Tools marketing bertindak sebagai medium untuk promosikan bisnes anda. Tetapi, anda kena faham, tak semua tools marketing sesuai untuk bisnes anda. 

Anda kena tahu, sebelum nak pilih tools marketing, apakah faktor yang perlu anda lihat supaya kempen marketing anda mampu menarik sebanyak bakal customer yang mungkin untuk tingkatkan sales bisnes anda.

Anda nak sistemkan kerja-kerja marketing dan ingin lepaskan kepada staff marketing?

Jangan risau untuk bagi team anda yang jalankan kempen marketing, kerana saya akan share kepada anda bagaimana saya menjaga 10 orang team marketing yang sekarang menggantikan tempat saya untuk jalankan kempen pemasaran.

Anda tak tahu bagaimana nak kembangkan bisnes anda untuk jana lebih banyak sales?

Anda mungkin tak jelas dengan model bisnes yang anda sedang jalankan. 

Tuan Malik Hairuddin merupakan Marketing Director dan Business Strategist kepada 6 buah syarikat sedia berkongsi rahsia saya bersama anda.

Bersedia untuk menyusun semula plan pemasaran yang lebih efektif dan menguntungkan? Book slot coaching bersama Tuan Malik Hairuddin sekarang:

Nota:

  1. Setiap sesi personal coaching minimum 1 jam. Maksimum 2 jam.

  2. Tidak semua modul yang diberikan akan diterangkan kepada anda. Speaker akan “customize” mengikut masalah bisnes anda

BYOND MARKETING SDN BHD

85-1, Jalan Sri Permaisuri, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

customer.byondmarketing@gmail.com

Isnin-Jumaat | 9am-5pm

THEPRESIDENT ACADEMY

Online coaching

Coaching 1 to 1

Intensive program

Books & online course

HUBUNGI KAMI

+6012 297 2644

Copyright © 2018 Byond Marketing Sdn. Bhd.