Ramai orang boleh buat marketing tapi tak ramai yang...

  • Tahu ayat iklan macam mana yang betul-betul efektif
  • Tahu tool marketing apa yang sesuai untuk bisnes dia
  • Tahu cara tingkatkan pelanggan sedia ada
  • Times Circle
    Tahu cara gandakan jualan dengan menggunakan pelanggan sedia ada

Pinjamkan kami 5 hari anda untuk kami bantu selesaikan semua masalah ini dan lepas kelas nanti... ini yang anda akan dapat:

  • Tahu siapa yang anda patut target yang sanggup bayar untuk beli produk anda
  • Tahu macam mana nak buat umpan supaya pelanggan menderu datang kepada anda
  • Tahu cara tulis iklan (copywriting) yang dapat "tackle" attention pelanggan anda dan beli produk anda dengan segera!
  • Tahu cara buat customer avatar yang sama macam pelanggan yang anda target

Dengan ini, kami memperkenalkan...

PROGRAM INTENSIF - FUNNEL MARKETING MASTERY (FMM)

8.30 PAGI - 5.30 PETANG

HALL OF SUCCESS (​WISMA BYOND)
85-1, Jalan Sri Permaisuri, Bandar Sri Permaisuri,
56000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

*Sila hubungi Customer Service kami untuk dapatkan tarikh terkini

012 297 26 44
(Wan Afham)

SIAPA YANG AKAN BANTU ANDA?

​MALIK ​HAIRUDDIN

Marketing Director Byond Success Sdn Bhd dan CEO Byond Marketing Sdn Bhd

Beliau menjadi rujukan utama untuk konsultansi dalam strategi pemasaran perniagaan secara online dan offline untuk Byond Success Sdn Bhd, Byond Marketing Sdn Bhd dan beberapa buah syarikat lain.

Tulang belakang kepada kejayaan kempen-kempen pemasaran seminar Byond Success seperti Seminar My Document, Seminar Road2HR dan banyak lagi. Berpengalaman luas dalam pengurusan team marketing.

FUNNEL MARKETING MASTERY (FFM)


Formula Marketing 'Lama' YANG Terbukti Berkesan Upgrade Kempen Marketing Anda To A New Level Marketing Strategy Tahun 2019


Kita semua tahu tahun 2019 boleh jadi tahun yang paling tough buat semua pemilik bisnes. Sales mula merudum sebab kuasa membeli semakin berkurangan.

Saya pasti anda yang baca laman ni adalah anda yang sedang ada masalah jualan stuck / stagnant, tak tahu nak guna apa lagi untuk marketing strategy supaya jualan meningkat, atau tak tahu macam mana nak jual produk yang bernilai premium. Penat LAH!

“Berjaya naikkan harga program kami hampir 5 kali ganda lepas tahu ilmu ini” – Affendy Mohamad


“Apa yang tuan perlu tahu ialah saya terkesan dengan sesi coaching yang kita aturkan sebelum ini. Dalam sesi tersebut, tuan ada tanya saya “siapa pelanggan yang sesuai untuk produk tuan?”

Saya memang tak dapat jawab masa sesi tersebut. Tuan “smash” saya satu persatu. Haha. Tapi saya balik tu terus saya fikirkan apa jawapan yang tuan maksudkan. Setelah saya jumpa dengan rahsia kepada jawapan itu, saya terus ubah cara “marketing” saya.

Saya serang orang yang tepat untuk beli produk saya kerana merekalah yang MAHUKAN dan AKAN MEMBAYAR. Ilmu ini sangat berharga tuan! Hasilnya, program yang saya jalankan dulu bermula dengan hanya harga RM300 sehari sudah naik ke harga baru secara berperingkat.

Dari RM300, kemudian RM700, kemudian RM1,200 kemudian RM1,800, kemudian RM2,300, kemudian RM3,200 dan akhirnya sekarang ialah RM3,800 untuk bayaran sehari program. Ini semua saya buat dalam tempoh hanya 4 bulan sahaja!

Pendapatan bersih saya dari bulan Mac 2017 naik dari RM15 ribu kepada hampir RM40 ribu sebulan hanya dalam 4 bulan sahaja. Ini adalah hasil dari ilmu yang saya pelajari dari Tuan.

Nampak cepat bukan? RAHSIANYA ialah pada ayat simple tuan tu. “Siapa pelanggan anda?”

Untuk seminar bagi pasaran sekolah, harga ini dikira sebagai harga yang sudah tinggi lebih-lebih lagi dalam keadaan segala peruntukan yang sudah banyak dipotong oleh pihak KPM. Ini semua tentang “Siapa pelanggan anda?”

Saya semakin sibuk dan jadual saya hampir penuh setiap bulan. Tahun depan saya dah mula kena merancang sesuatu yang lebih besar.

Semuanya tentang “Siapa pelanggan anda?!”

– NIK AFFENDDY MOHAMAD

(Panggilan di Fb ialah AFFENDDY MOHAMAD) je
Syarikat : HI-IMPACT Consultant
Perunding Latihan Seminar KBAT Malaysia

Bagaimana FMM Akan Bantu Ledakkan Jualan Anda Tahun 2019?

Dalam FMM, anda akan belajar 4 topik besar dan penting yang WAJIB anda belajar iaitu:


​MODULE
1

​Plan

“When you fail to plan, you’re planning to fail.”

  • ​Bagaimana nak tarik pelanggan yang tepat yang buat anda SENANG jual produk anda walaupun produk tu mahal!
  • ​Formula PROVEN untuk newbie yang tak tahu nak mula dari mana dan jual kepada siapa bila nak buat bisnes.
  • ​Ketahui teknik CA yang buat anda lebih yakin buat kempen pemasaran yang MENJUAL dan buat saya boleh tarik sales RM6 angka setiap bulan!
  • check-circle
    ​Tak tahu nak kaji pelanggan yang sesuai untuk bisnes anda? Ada 4 perkara untuk anda buat kajian mendalam dapatkan pelanggan yang TAK SABAR beli produk anda.
  • check-circle
    ​2 Formula asas yang bantu anda bina trust pelanggan untuk beli produk anda dengan lebih pantas.
  • check-circle
    ​4 Tips highlightkan pro dan cons produk anda yang buat anda masih dapat menjual walau pesaing jual lagi mahal!
  • check-circle
    7 Target yang anda boleh pilih dan tetapkan untuk bisnes dan kempen marketing anda.
  • check-circle
    Lebih 20 tarikh-tarikh masyuk yang anda boleh buat kempen marketing untuk 'vacuum' duit pelanggan anda.
  • check-circle
    Strategi automasikan kempen marketing anda untuk minima 1 tahun. Takkan ada masalah staff tanya - nak buat kerja apa dan tak tahu kempen apa nak buat dah lepas ni.

​MODULE
​2

​​Marketing Strategy

“Di belakang teknik ada strategi.”

  • 8 Level funnel 'ready-made' yang convert dan mudahkan perjalanan customer anda untuk tapis customer berkualiti. Anda hanya perlu guna ikut kesesuaian tiap kempen marketing anda.
  • Ketahui umpan berkesan yang sesuai mengikut tiap level funnel untuk tukar stranger jadi pelanggan setia.
  • 3 Strategi harga untuk selesaikan masalah salah susun harga, salah letak harga, dan tak tahu macam mana nak jual barang yang mahal.
  • check-circle
    4 Jenis kempen utama yang anda boleh jalankan untuk level pelanggan yang berbeza.
  • check-circle
    4 Rahsia nak conquer hidup pelanggan anda supaya mereka kekal dan terus cari kita pada masa akan datang.
  • check-circle
    Formula tracking kejayaan kempen marketing anda mengikut level funnel.

    ​MODULE
    ​​3

    ​​Marketing ​Tools

    “Nak pancing ikan pun ada tempatnya. Inikan pula nak dapatkan pelanggan.”

    • 3 F​​​​ormula 'ready-to-go' buat kempen marketing yang selamatkan anda daripada menggunakan marketing tools yang salah, dan anda akan dapat maximum return daripada tools yang anda guna.
    • Lebih 15 marketing tools yang boleh anda pilih dan remove untuk maksimumkan tempat pengiklanan anda.
    • check-circle
      3+1 Formula wajib pakai sebelum lancarkan kempen marketing supaya anda tak salah letak bajet di marketing tool yang salah.
    • check-circle
      Bajet pemasaran yang sesuai untuk status kewangan RM0-RM100k, RM100k-RM1 juta.

    ​MODULE
    ​​​4

    Marketing Procedure

    “Bukan duit bisnes je kena urus, marketing pun ada cara uruskannya.”

    • Bagaimana nak setup dan uruskan tim marketing power yang bantu autopilotkan kempen marketing anda. Terbukti berkesan yang buat saya terpaksa 'away' daripada setup Facebook Ads selama setahun.
    • check-circle
      ​Apa kempen marketing yang anda perlu buat untuk database sedia ada?
    • check-circle
      ​Bagaimana buat flowchart yang mudahkan team anda buat kerja TANPA kesilapan besar?
    • check-circle
      ​Contoh flowchart 'Ads Monitoring Flow' yang anda boleh tiruvasi untuk buat flowchart team marketing anda.
    • check-circle
      ​Cara tetapkan Key Performance Indicator (KPI) untuk team marketing.
    • check-circle
      ​Tempat selamat simpan 'rekod kerja' untuk rujukan team.
    • check-circle
      Bagaimana nak uruskan kempen marketing - apa yang perlu buat bila tak capai KPI, dan bagaimana kaji untuk jadikan kempen marketing yang berjaya.
    • check-circle
      ​Cara nak track iklan yang convert sale.
    • check-circle
      ​3 Perkara perlu decide bila dapat marketing report yang bantu anda tingkatkan profit kurangkan kos.
    • check-circle
      2 Fungsi yang anda dapat bila dah ada database untuk buat keputusan bila lancarkan produk baru.
    • check-circle
      3 Formula untuk tingkatkan sales dengan pelanggan sedia ada TANPA cari pelanggan baru.

    Apa Yang Terjadi Kepada Peserta FMM SELEPAS Hadir Kelas Ini?

    "Sebelum ini, kami bergantung kepada FB Ads. Kami redah sahajalah. Asalkan dapat nombor telefon jadilah. Fokus pada prospek baru.

    Sekarang, alhamdulillah kita dah try masuk ke badan-badan korporat dan kita fokuskan kepada situ. Saya dah mula buat funnel untuk marketing dan alhamdulillah dari sale ada peningkatan setiap bulan.

    Apa yang kita buat sebenarnya dalah kita menggunakan database. Dengan menggunakan database lama sahaja, kami dapat buka 1 kelas kepada 2 kelas.

    Jadi kepada yang belum hadir FMM, jadi saya sarankan anda untuk hadir dan anda wajib hadir sekiranya anda nak expand bisnes anda!"


    Ustaz Hazim – Asy Syubrowi Group Sdn Bhd


    Antara Testimoni FMM yang BERJAYA

    “Selama ni saya macam “Superman”, semua benda dalam ofis saya buat, termasuklah marketing. So bila semua benda saya buat, saya buat iklan pun saya main hentam, saya tak jelas pun apa bisnes model saya, funnel apa nak susun. 

    Sampailah sekarang saya dah lega sebab saya dah jumpa pelaris untuk bisnes saya di FMM, dan saya dah ada team marketing sendiri dan tak risau lagi nak delegate kat staff untuk handle marketing bisnes saya.


    Tuan Syarif – Syarif Mizan Food Industry Sdn Bhd

    “Saya ada masalah sebelum ni yang mana saya rasa sales saya outsource marketing untuk tadika saya sebelum ni, tapi taktahu efektif ke tidak, lepastu saya stop. 

    Kemudian saya hantar staff saya ke program The President, dalam masa 5 bulan lepas tu, saya buat open day, huru hara jadinya. Kerusi tak cukup, ramai parents yang datang nak daftar anak mereka ke tadika saya dan the best part sales saya selama ni range RM 15K je sebulan, sekarang sales saya dah naik lebih dari 10 kali ganda. Terima kasih The President!”


    ​Puan Husna – Qalam Future Sdn Bhd

    “Sebelum ni saya pernah ada bisnes sendiri dan tutup selepas tak sampai 3 bulan survive. Kemudian saya bekerja, dan waktu saya baru masuk, company ni sales mereka -RM 25K. Saya dapat peruntukan oleh syarikat untuk hadir ke program The President. 

    Dalam masa 3 bulan, saya dah berjaya susun strategi buat tour satu Malaysia, dan sales syarikat sekarang sudah mencecah RM 170K sebulan.


    Tuan Ahmad – Akademi Mutawwif Training & Consultancy Sdn Bhd

    “Dah join beberapa kelas marketing tapi sekadar kelas, takda support setahun & coaching one-to-one dengan speaker. Sales kelas beliau kurang daripada pesaing di luar sana. Setup iklan, buat copywriting sorang-sorang je, lepas tu main langgar, tak tahu betul ke tak, boleh bawak masuk lead ke tak.

    Saya dah hire dua orang team marketing. Sales meningkat 20-30 peratus. Takda masalah nak urus team marketing walaupun first time hire team marketing, sebab beliau dah belajar bagaimana nak buat SOP untuk pastikan team marketing beliau boleh buat kempen marketing macam mana beliau nak."


    Tuan Saiful Nizzam – Sifu Mandarin Consulting PLT

    “Semakin susah nak dapat budak nak belajar berenang. Nak target sales tinggi tak boleh, stuck tak tahu nak buat macam mana . Masih penat buat semua kempen marketing sendiri .

    Selepas hampir setahun dengan FMM, semakin ramai orang luar datang ke kelas berenang mingguan . Dapat convert sales 50-70 peratus prospek yang datang selepas rombak funnel marketing plan beliau. Dah tahu macam mana nak uruskan kempen marketing dengan lebih mudah, tanpa ambil masa beliau terlalu lama."


    Tuan Azmir Khalid – Swim School Splashtastik! 

    ​KENALI ​SPEAKER ANDA

    RAHIM IBRAHIM

    CEO GilaHartanah.com,portal hartanah Bahasa Melayu no.1 di Malaysia dengan jumlah pembaca lebih dari 130,000 sebulan.

    Penasihat pemasaran kepada FAR Education PLT yang menganjurkan seminar-seminar hartanah untuk tuan Faizul Ridzuan seperti Sarjana Hartanah dan Millionaire Employee Blueprint.

    ​Penasihat pemasaran digital kepada Byond Success Sdn Bhd, Byond Marketing Sdn Bhd. Berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang digital marketing.

    ​​ULTIMATE BUSINESS MARKETING (UBM)


    Saya kongsikan salah satu kejayaan klien yang telah praktikkan ILMU ​​UBM


    Pada awal pertubuhan ​syarikat Byond Success pada tahun 2014, event mereka hanya dihadiri 50 ke 60 orang peserta sahaja.

    Selepas mengaplikasikan ilmu ​marketing kami dalam bisnes mereka, sales jualan tiket event Byond Success meningkat 10 kali ganda! Dari 50 peserta meningkat hingga 300 peserta.

    Pada Januari 2018, sales jualan tiket event Byond Success cecah 6 angka dengan bilangan peserta yang hadir seramai 1,300 peserta!

    Bagaimana Byond Success dapat tingkatkan sales daripada hanya 4 angka kepada 7 angka? Hanya dengan mengaplikasikan ​UBM dalam bisnes mereka.





    Apa Yang Anda Dapat Dalam Program Ini?


    Module 1 :

    ​Ultimate Business ​​Funnel

    • Bina Customer Avatar Demographic, Geographic, Psychographic, Behaviour
    • Formula ABC
    • ​Cara pengiraan Conversion Rate
    • ​Cara menetapkan budget pengiklanan untuk syarikat anda: Target sales, Gross margin, target CPA
    • Know, Like, Trust: Proses penting sebelum prospek membeli
    • 2 jenis product: Low Involvement dan High Involvement
    • 3 kategori product: Instant Result, X, Y

    Module ​2 :

    ​​​Powerful Content ​​​Marketing

    • Teknik Mencari Marketing Angle
    • Framework PESTA
    • Contoh-contoh Copywriting PESTA berdasarkan industri
    • Teknik tulis headline effective tarik perhatian audience

    Module ​​3 :

    ​Facebook Ads ​​​Pro

    • Struktur iklan Facebook Ads - Campaign, Ad Set, Ads
    • Pantang larang dalam Facebook Ads
    • Pengenalan tentang Custom Audience
    • Cara membina Custom Audience
    • Pengenalan tentang Lookalike Audience
    • Cara membina Lookalike Audience
    • Tutorial Step by Step: Post Engagement Ads
    • Tutorial Step by Step: Page Like Ads
    • Tutorial Step by Step: Traffic Ads
    • Tutorial Step by Step: Messenger Ads
    • Tutorial Step by Step: Lead Gen Ads
    • Tutorial Step by Step: Video Views Ads
    • Tutorial Step by Step: Event Ads
    • Tutorial Step by Step: Cara setup link WhatsApp

    Module ​​4 :

    ​​Video ​​​​Marketing Master

    • Pengenalan tentang video marketing
    • Jenis video yang popular di media sosial
    • Tips video marketing
    • Format video yang sesuai untuk setiap platform 
    • Cara create subtitle video menggunakan YouTube Video Editor
    • Cara upload subtitle video ke dalam Facebook
    • Facebook Live : Tips and Tricks
    • Software utk FB Live

    Module ​​​5 :

    ​​​Chatbot & Email Marketing

    • Software Chatbot yang popular, advantage dan disadvantage
    • Cara setup ManyChat di page Facebook anda
    • Cara menggunakan Growth Tool (Facebook Comment, Messenger Ref URL)
    • Cara membina Sequence untuk follow up dengan prospect secara automatik 
    • Cara menggunakan Keyword untuk trigger reply atau sequence
    • Cara Broadcast message kepada subscribers anda 
    • Cara Setup Email Autoresponder untuk Pemasaran Email
    • 9 Jenis Email yang wajib dihantar
    • 5 Framework Email Marketing
    • Senarai Email Autoresponder yang Popular
    • Cara Setup GetResponse

    Module ​​​6 :

    ​High Conversion Closing Strategy

    • ​Cara menggunakan Nak.la untuk link Whatsapp
    • ​Handling objection
    • ​7 faktor prospek tak jadi beli

    BONUS:

    • Business Website   Development
    • Google Ads Secret
    • Advanced Youtube Ads

    Ini Salah Satu Kejayaan Ilmu UBM Yang Telah Menaikkan GilaHartanah.com, Portal Pelaburan Hartanah No.1 Di Malaysia


    “Kami berjaya mendapat 5 juta pageviews dan 107,000 LIKES di Facebook page kami selepas menggunakan strategi ‘Online Tools’ ini” – GilaHartanah.com


    MAKLUMAT PROGRAM INTENSIF FUNNEL MARKETING MASTERY (FMM)


    8.30 PAGI - 5.30 PETANG

    HALL OF SUCCESS (​WISMA BYOND)
    85-1, Jalan Sri Permaisuri, Bandar Sri Permaisuri,
    56000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

    *Sila hubungi Customer Service kami untuk dapatkan tarikh terkini

    012 297 26 44
    (Wan Afham)

    ​BRANDING INTEGRATED MARKETING

    ​9-10
    ​OCTOBER

    SALES INTEGRATED MARKETING

    11-12
    OCTOBER

    ​MARKETING MASTERPIECE PROGRAM

    20-21
    OCTOBER

    Ini Bonus Yang Anda Akan Dapat Bila Daftar Program Intensif Funnel Marketing Mastery Sekarang!

    • check-square-o
      Kelas intensif Ultimate Business Marketing (12-14 July 2019) dan Marketing Masterpiece Program (9-10 July 2019) di mana kami akan bantu anda secara berhadapan (face-to-face) selama 5 hari. Buat sampai jadi. (bernilai RM7,991) 
    • Sesi personal coaching selama 1 jam dengan setiap speaker (bernilai RM3,997)
    • Sesi Group Coaching setiap bulan untuk monitor progress anda selama setahun (bernilai RM3,997)
    • Akses PERCUMA (bernilai RM300 untuk setiap kemasukan) ke Facebook Group support untuk semua peserta
    • check-square-o
      FB Live eksklusif dalam Facebook Group (bernilai RM297 setiap sesi)

    BONUS #1: Buku Mazhab Pemasaran Maliki (bernilai RM50)

    BONUS #2: File dan DVD Panduan Setup Tim Marketing Power
    (bernilai RM297)

    BONUS #3: File ​Panduan Setup FBAds Power (bernilai RM297)

    Mari saya kirakan nilai sebenar yang anda patut bayar:


    NILAI SEBENAR 
    RM​1​7,226


    Tapi tolong jangan bayar harga tu! Jumlah yang anda perlu bayar hanya RM3,997 SAHAJA!


    Ya, hanya bayar

    1 tiket
    RM3,997


    Bukan itu sahaja. Kami berikan jaminan 100% pulangan wang anda jika apa yang kami ajar selama 5 hari itu tak berikan hasil langsung!

    100% MONEY BACK GUARANTEE


    Dengan syarat,​ bagi kami review semua tugasan yang kami berikan dalam kelas. Jika kami dah tengok semua dan tak berikan apa-apa hasil positif, kami akan pulangkan duit anda 100%!​​​​​​


    ​PERLUKAN BANTUAN?
    Ada sebarang persoalan tentang pakej Funnel Marketing Mastery? Hubungi team Customer Service kami sekarang:

    012 - 297 26 44
    (Wan Afham)

    ​FAQ

    Q1 : Personal 1-to-1 consultation untuk 1 jam, siapa speaker? Kedua-dua speaker atau macam mana?

    Q2: Group coaching monitor proses setiap bulan untuk 1 tahun. Setiap bulan tu berapa lama monitor? Apa tools untuk monitor?

    Q3: FB Live eksklusif setiap 2 minggu untuk strategi dan taktik baru untuk marketing - akan buat group FB ke untuk sesi Live ni?

    Q4: Akses untuk network kami yang terdiri daripada marketers dan freelancer. Boleh terangkan?

    © Byond Marketing Sdn Bhd (1200944-K) Copyright 2019. All Rights Reserved.

    Add Content Block