LEAD 
C​ONQUER

The President Academy adalah akademi khas yang telah membantu ratusan pemilik bisnes yang selalu stuck dan alami masalah sales yang merudum. Di sini tempatnya untuk anda dapatkan sharing eksklusif tentang strategi marketing dan bisnes bersama expertise dalam bidang marketing.

Online Course

Urusan harian anda terlalu sibuk, tapi dalam masa yang sama bisnes ada masalah dalam marketing? Langgani online course kami serendah RM BERAPA sebulan, kami akan bantu anda kuasai ilmu marketing dengan menggunakan 4 tools marketing utama..

FB ADS


FB Ads masih menjadi salah satu tools marketing yang memonopoli market. Ramai owner bisnes yang kami jumpa main buat je FB Ads TANPA ilmu yang betul. Kami akan guide anda dari A-Z sehingga anda boleh buat iklan sendiri yang convert banyak sales.

EMAIL MARKETING


Bagaimana nak maksimakan database pelanggan anda di samping bina hubungan dengan mereka? Gunakan Email Marketing untuk blast ribuan database yang anda ada. Kami akan ajar anda bagaimana email marketing menyumbang hampir 30% daripada sales bulanan kami.

GOOGLE ADS


Bagaimana nak buat orang yang pernah singgah dalam website anda “dihantui” oleh brand anda? Buka website lain, tapi jumpa iklan bisnes anda kat tepi berkali-kali. Iklankan dengan Google Display Network. Kami akan bongkarkan dalam modul ini.

YOUTUBE ADS


Youtube adalah website kedua yang dalam ranking “the most visited website in the world”. Dalam online course ini, kami akan bantu anda promote produk anda dan reach lebih ramai customer dengan Youtube Ads.

COMING SOON


Personal Coaching 1 to 1

Anda perlukan orang untuk guide dan monitor performance kempen marketing anda secara face-to-face?


Kami sediakan perkhidmatan personal coaching untuk bantu ajar anda supaya anda dapat jalankan kempen pemasaran yang efektif dengan coach teknikal anda, Rahim Ibrahim yang sudah berpengalaman 10 tahun dalam digital marketing.

Atau anda ada masalah stuck dan tak tahu bagaimana nak tambah lebih banyak income dalam bisnes anda? Anda boleh set appointment personal coaching anda dengan Malik Hairuddin, marketing director dan business strategist kepada 6 buah syarikat.

Intensive Program

Ketahui strategi upgrade marketing dan sales anda 2-3x ganda daripada sekarang. Anda akan belajar strategi marketing dan bagaimana menggunakan integrated marketing (strategi dan teknikal) untuk naikkan branding dan sales bisnes anda.

Ratusan pemilik bisnes telah belajar cara plan funnel untuk bisnes mereka, cara tulis iklan yang convert dan setup iklan yang mengurangkan risiko dan meningkatkan keuntungan mereka...


Apa yang terjadi kepada Peserta FMM selepas hadir kelas ini?

​Sebelum ini, kami bergantung kepada FB Ads. Kami redah sahajalah. Asalkan dapat nombor telefon jadilah. Fokus pada prospek baru.

Sekarang, alhamdulillah kita dah try masuk ke badan-badan korporat dan kita fokuskan kepada situ. Saya dah mula buat funnel untuk marketing dan alhamdulillah dari sale ada peningkatan setiap bulan.

Apa yang kita buat sebenarnya dalah kita menggunakan database. Dengan menggunakan database lama sahaja, kami dapat buka 1 kelas kepada 2 kelas.

Jadi kepada yang belum hadir FMM, jadi saya sarankan anda untuk hadir dan anda wajib hadir sekiranya anda nak expand bisnes anda!

A​ntara Peserta FMM ​yang telah BERJAYA

“Selama ni saya macam “Superman”, semua benda dalam ofis saya buat, termasuklah marketing. So bila semua benda saya buat, saya buat iklan pun saya main hentam, saya tak jelas pun apa bisnes model saya, funnel apa nak susun. 

Sampailah sekarang saya dah lega sebab saya dah jumpa pelaris untuk bisnes saya di FMM, dan saya dah ada team marketing sendiri dan tak risau lagi nak delegate kat staff untuk handle marketing bisnes saya.

​Tuan Syarif – Syarif Mizan Food Industry Sdn Bhd

“Saya ada masalah sebelum ni yang mana saya rasa sales saya outsource marketing untuk tadika saya sebelum ni, tapi taktahu efektif ke tidak, lepastu saya stop. 

Kemudian saya hantar staff saya ke program The President, dalam masa 5 bulan lepas tu, saya buat open day, huru hara jadinya. Kerusi tak cukup, ramai parents yang datang nak daftar anak mereka ke tadika saya dan the best part sales saya selama ni range RM 15K je sebulan, sekarang sales saya dah naik lebih dari 10 kali ganda. Terima kasih The President!”

​Puan Husna – Qalam Future Sdn Bhd

“Sebelum ni saya pernah ada bisnes sendiri dan tutup selepas tak sampai 3 bulan survive. Kemudian saya bekerja, dan waktu saya baru masuk, company ni sales mereka -RM 25K. Saya dapat peruntukan oleh syarikat untuk hadir ke program The President. 

Dalam masa 3 bulan, saya dah berjaya susun strategi buat tour satu Malaysia, dan sales syarikat sekarang sudah mencecah RM 170K sebulan.

​Tuan Ahmad – Akademi Mutawwif Training & Consultancy Sdn Bhd


Apa yang bakal anda dapat selepas hadir kelas ini?

  • TAHU siapa yang anda patut target yang sanggup bayar untuk beli produk anda walaupun anda jual LEBIH MAHAL daripada pesaing!
  • ​TAHU macam mana nak buat OFFER MELELEH yang membuat pelanggan menderu datang kepada anda
  • TAHU cara tulis ayat iklan (copywriting) yang dapat tackle audiens yang anda nak yang  SALES 2-3x ganda daripada sekarang!
  • check
    TAHU cara urus kempen marketing anda. Anda tahu macam mana nak EXECUTE bila kempen anda tak capai KPI dan cara improve.

Books & Home Course

Mazhab Pemasaran Maliki

Ilmu dalam buku MAZHAB PEMASARAN MALIKI ini merangkumi keseluruhan asas pemasaran yang wajib anda tahu kalau betul-betul nak marketing yang berkesan!

Panduan Setup Tim Marketing Power

Belajar bagaimana saya ambil tim marketing yang bantu saya buat duit untuk syarikat. Bermula dengan seorang hingga 5 orang yang telah "grow" menjadi specialist dalam jawatan masing-masing.

Panduan Setup FB Ads Power

Tak tahu cara buat iklan menggunakan FB Ads? Belajar A-Z cara setup rancang dan setup iklan FB Ads yang akan tarik lebih ramai pelanggan untuk dapatkan servis / produk anda.

Jadi #1 dalam industri anda. Sertai 7,000+ Pemilik Bisnes

Ini masanya untuk anda Lead & Conquer industri bisnes anda. Muatturun ebook 30 Marketing Booster untuk ketahui cara boostkan brand dan sales anda hari ini:

BYOND MARKETING SDN BHD

85-1, Jalan Sri Permaisuri, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

+6012 297 2644

customer.byondmarketing@gmail.com

Isnin-Jumaat | 9am-5pm

CONTACT US FOR FREE CONSULTATION

Copyright © 2018 Byond Marketing Sdn. Bhd.