Promo SUPER EARLY BIRD akan dibuka!

Promo SUPER EARLY​ BIRD akan dibuka:

00
Hari
00
Jam
00
Minit
00
Saat

Klik Butang Di Bawah Untuk Ke WAITING LIST Bagi Merebut HARGA PROMO Dan BONUS-BONUS EKSKLUSIF Yang Ditawarkan.

Ramai orang boleh buat marketing tapi tak ramai yang...

  • Tahu ayat iklan macam mana yang betul-betul efektif
  • Tahu tool marketing apa yang sesuai untuk bisnes dia
  • Tahu cara tingkatkan pelanggan sedia ada
  • Times Circle
    Tahu cara gandakan jualan dengan menggunakan pelanggan sedia ada

Pinjamkan kami 4 hari anda untuk kami bantu selesaikan semua masalah ini dan lepas kelas nanti... ini yang anda akan dapat:

  • Tahu siapa yang anda patut target yang sanggup bayar untuk beli produk anda
  • Tahu macam mana nak buat umpan supaya pelanggan menderu datang kepada anda
  • Tahu cara tulis iklan (copywriting) yang dapat "tackle" attention pelanggan anda dan beli produk anda dengan segera!
  • Tahu cara buat customer avatar yang sama macam pelanggan yang anda target

Dengan ini, kami memperkenalkan...

PROGRAM INTENSIF - MARKETING MASTERY PROGRAM (MMP)

9.00 PAGI - 5.00 PETANG

HALL OF SUCCESS (​WISMA BYOND)
85-1, Jalan Sri Permaisuri, Bandar Sri Permaisuri,
56000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

012 297 26 44
(Cik Anna)

SIAPA YANG AKAN BANTU ANDA?

​MALIK ​HAIRUDDIN

CEO Byond Group of Companies dan CEO Byond Marketing Sdn Bhd

Beliau menjadi rujukan utama untuk konsultansi dalam strategi pemasaran perniagaan secara online dan offline untuk Byond Success Sdn Bhd, Byond Marketing Sdn Bhd dan beberapa buah syarikat lain.

Tulang belakang kepada kejayaan kempen-kempen pemasaran seminar Byond Success seperti Seminar My Document, Seminar Road2HR dan banyak lagi. Berpengalaman luas dalam pengurusan team marketing.

MARKETING MASTERY PROGRAM (MMP)


Formula Marketing 'Lama' YANG Terbukti Berkesan Upgrade Kempen Marketing Anda To A New Level Marketing Strategy Tahun 2020


Kita semua tahu tahun 2020 boleh jadi tahun yang paling tough buat semua pemilik bisnes. Sales mula merudum sebab kuasa membeli semakin berkurangan.

Saya pasti anda yang baca laman ni adalah anda yang sedang ada masalah jualan stuck / stagnant, tak tahu nak guna apa lagi untuk marketing strategy supaya jualan meningkat, atau tak tahu macam mana nak jual produk yang bernilai premium. Penat LAH!

“Berjaya naikkan harga program kami hampir 5 kali ganda lepas tahu ilmu ini” – Affendy Mohamad


“Apa yang tuan perlu tahu ialah saya terkesan dengan sesi coaching yang kita aturkan sebelum ini. Dalam sesi tersebut, tuan ada tanya saya “siapa pelanggan yang sesuai untuk produk tuan?”

Saya memang tak dapat jawab masa sesi tersebut. Tuan “smash” saya satu persatu. Haha. Tapi saya balik tu terus saya fikirkan apa jawapan yang tuan maksudkan. Setelah saya jumpa dengan rahsia kepada jawapan itu, saya terus ubah cara “marketing” saya.

Saya serang orang yang tepat untuk beli produk saya kerana merekalah yang MAHUKAN dan AKAN MEMBAYAR. Ilmu ini sangat berharga tuan! Hasilnya, program yang saya jalankan dulu bermula dengan hanya harga RM300 sehari sudah naik ke harga baru secara berperingkat.

Dari RM300, kemudian RM700, kemudian RM1,200 kemudian RM1,800, kemudian RM2,300, kemudian RM3,200 dan akhirnya sekarang ialah RM3,800 untuk bayaran sehari program. Ini semua saya buat dalam tempoh hanya 4 bulan sahaja!

Pendapatan bersih saya dari bulan Mac 2017 naik dari RM15 ribu kepada hampir RM40 ribu sebulan hanya dalam 4 bulan sahaja. Ini adalah hasil dari ilmu yang saya pelajari dari Tuan.

Nampak cepat bukan? RAHSIANYA ialah pada ayat simple tuan tu. “Siapa pelanggan anda?”

Untuk seminar bagi pasaran sekolah, harga ini dikira sebagai harga yang sudah tinggi lebih-lebih lagi dalam keadaan segala peruntukan yang sudah banyak dipotong oleh pihak KPM. Ini semua tentang “Siapa pelanggan anda?”

Saya semakin sibuk dan jadual saya hampir penuh setiap bulan. Tahun depan saya dah mula kena merancang sesuatu yang lebih besar.

Semuanya tentang “Siapa pelanggan anda?!”

– NIK AFFENDDY MOHAMAD

(Panggilan di Fb ialah AFFENDDY MOHAMAD) je
Syarikat : HI-IMPACT Consultant
Perunding Latihan Seminar KBAT Malaysia

Bagaimana MMP Akan Bantu Ledakkan Jualan Anda Tahun 2020?

Dalam MMP, anda akan belajar 4 topik besar dan penting yang WAJIB anda belajar iaitu:


​MODULE
1

Power Question

Blueprint

  • check-circle
    Dengan jawab Power Question ini anda telah siapkan 90% dari keseluruhan kerja-kerja marketing anda
  • check-circle
    Dan anda akan lebih OUTSTANDING dari pesaing anda.

​MODULE
​2

Marketing "ATTACK"

Formula

  • check-circle
    Bagaimana nak bina iklan yang mampu mendatangkan jualan dan elakkan anda tersalah buat iklan yang boleh datangkan kerugian pada anda.

    ​MODULE
    ​​3

    Marketing Management

    Solution

    • check-circle
      Ramai orang melakukan marketing dalam keadaan rugi kerana mereka tidak urus marketing mereka.
    • check-circle
      Anda akan diberikan Guidline dan Template untuk urusskan Kempen, Database, dan Team Marketing anda.

    ​MODULE
    ​​​4

    7 Figure

    Funnel Mastery

    • check-circle
      Bagaimana untuk susun strategi supaya pelanggan beli sekali dan terus membeli berkali-kali dengan anda.

    Apa Yang Terjadi Kepada Peserta MMP SELEPAS Hadir Kelas Ini?

    "Sebelum ini, kami bergantung kepada FB Ads. Kami redah sahajalah. Asalkan dapat nombor telefon jadilah. Fokus pada prospek baru.

    Sekarang, alhamdulillah kita dah try masuk ke badan-badan korporat dan kita fokuskan kepada situ. Saya dah mula buat funnel untuk marketing dan alhamdulillah dari sale ada peningkatan setiap bulan.

    Apa yang kita buat sebenarnya dalah kita menggunakan database. Dengan menggunakan database lama sahaja, kami dapat buka 1 kelas kepada 2 kelas.

    Jadi kepada yang belum hadir FMM, jadi saya sarankan anda untuk hadir dan anda wajib hadir sekiranya anda nak expand bisnes anda!"


    Ustaz Hazim – Asy Syubrowi Group Sdn Bhd


    Antara Testimoni MMP yang BERJAYA

    “Selama ni saya macam “Superman”, semua benda dalam ofis saya buat, termasuklah marketing. So bila semua benda saya buat, saya buat iklan pun saya main hentam, saya tak jelas pun apa bisnes model saya, funnel apa nak susun. 

    Sampailah sekarang saya dah lega sebab saya dah jumpa pelaris untuk bisnes saya di FMM, dan saya dah ada team marketing sendiri dan tak risau lagi nak delegate kat staff untuk handle marketing bisnes saya.


    Tuan Syarif – Syarif Mizan Food Industry Sdn Bhd

    “Saya ada masalah sebelum ni yang mana saya rasa sales saya outsource marketing untuk tadika saya sebelum ni, tapi taktahu efektif ke tidak, lepastu saya stop. 

    Kemudian saya hantar staff saya ke program The President, dalam masa 5 bulan lepas tu, saya buat open day, huru hara jadinya. Kerusi tak cukup, ramai parents yang datang nak daftar anak mereka ke tadika saya dan the best part sales saya selama ni range RM 15K je sebulan, sekarang sales saya dah naik lebih dari 10 kali ganda. Terima kasih The President!”


    ​Puan Husna – Qalam Future Sdn Bhd

    “Sebelum ni saya pernah ada bisnes sendiri dan tutup selepas tak sampai 3 bulan survive. Kemudian saya bekerja, dan waktu saya baru masuk, company ni sales mereka -RM 25K. Saya dapat peruntukan oleh syarikat untuk hadir ke program The President. 

    Dalam masa 3 bulan, saya dah berjaya susun strategi buat tour satu Malaysia, dan sales syarikat sekarang sudah mencecah RM 170K sebulan.


    Tuan Ahmad – Akademi Mutawwif Training & Consultancy Sdn Bhd

    “Dah join beberapa kelas marketing tapi sekadar kelas, takda support setahun & coaching one-to-one dengan speaker. Sales kelas beliau kurang daripada pesaing di luar sana. Setup iklan, buat copywriting sorang-sorang je, lepas tu main langgar, tak tahu betul ke tak, boleh bawak masuk lead ke tak.

    Saya dah hire dua orang team marketing. Sales meningkat 20-30 peratus. Takda masalah nak urus team marketing walaupun first time hire team marketing, sebab beliau dah belajar bagaimana nak buat SOP untuk pastikan team marketing beliau boleh buat kempen marketing macam mana beliau nak."


    Tuan Saiful Nizzam – Sifu Mandarin Consulting PLT

    “Semakin susah nak dapat budak nak belajar berenang. Nak target sales tinggi tak boleh, stuck tak tahu nak buat macam mana . Masih penat buat semua kempen marketing sendiri .

    Selepas hampir setahun dengan FMM, semakin ramai orang luar datang ke kelas berenang mingguan . Dapat convert sales 50-70 peratus prospek yang datang selepas rombak funnel marketing plan beliau. Dah tahu macam mana nak uruskan kempen marketing dengan lebih mudah, tanpa ambil masa beliau terlalu lama."


    Tuan Azmir Khalid – Swim School Splashtastik! 

    ​KENALI ​SPEAKER ANDA

    MOHAMAD HAFIZ

    Digital marketer di Byond Success SDN BHD yang bertanggungjawab menjalankan kempen marketing untuk semua seminar anjuran Byond.


    Berpengalaman melancarkan kempen marketing untuk seminar premier seperti Advanced My Documents (AMD), Advanced My Human (AMH) dan Advanced My FInance (AMF).


    Berjaya memecah rekod jualan tertinggi jualan tiket atas talian (Online) bagi seminar yang dianjurkan oleh Byond Success Sdn Bhd sejak penubuhannya.


    Dan jualan tiket terpaksa ditutup seawal 2 minggu sebelum seminar berlangsung kerana telah berjaya 'SOLD OUT' kan tiket lebih awal.


    Segala teknik pemasaran yang digunakan beliau akan dikongsikan di dalam Marketing Mastery Program ini.




    Apa Yang Anda Dapat Dalam Program Ini?


    Module 1 :

    FUNDAMENTAL ADS

    • Elements 3M
    • Fundamental FB Ads

    Module ​2 :

    ULTIMATE SETTING FB ADS

    • Campaign Objective Optimization
    • Bina Targeted Audience
    • Audience (CALLi)

    Module ​​3 :

    Facebook Ads Pro

    • Struktur iklan Facebook Ads (Campaign, Ad Set, Ads)
    • Teknikal Setup Facebook Ads
    • Advanced Split Test Ads
    • Step by Step: Traffic Ads
    • Step by Step: Message Ads
    • Step by Step: Engagement Ads
    • Launch Ads Secara Praktikal Dalam Kelas

    Module ​​4 :

    MONITORING & ADS KPI

    • 3 KPI Monitoring Ads
    • Scale-up Proven Ads
    • Troubleshoot Ads
    • Worst Case Facebook Ads

    Module ​​​5 :

    SIMPLE & LOWEST COST RETARGETING

    • Retargeting Teknik "Hantu"
    • Cost Retargeting paling MINIMUM

    MAKLUMAT PROGRAM INTENSIF MARKETING MASTERY PROGRAM (MMP)


    9.00 PAGI - 5.00 PETANG

    HALL OF SUCCESS (​WISMA BYOND)
    85-1, Jalan Sri Permaisuri, Bandar Sri Permaisuri,
    56000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

    012 297 26 44
    (Cik Ana)

    Ini Bonus Yang Anda Akan Dapat Bila Daftar Program Intensif Marketing Mastery Program Sekarang!

    • 2x Sesi personal coaching bersama dengan Tuan Malik Hairuddin (Bernilai RM3,994)
    • 1x Buku Mazhab Pemaran Maliki (Bernilai RM50)
    • 1x Sesi Marketing Brainstorming bersama dengan Tuan Malik Hairuddin (Bernilai RM1,997)
    • 1x Sesi Marketing Review bersama dengan Tuan Malik Hairuddin (Bernilai RM1,997)
    • 4 kali sesi Group Coaching untuk monitor progress anda bersama Tuan Malik Hairuddin (Bernilai RM7,988)
    • 1 tahun Sesi personal coaching bersama dengan Tuan Moohamad Hafiz (Bernilai RM3,997)
    • Kelas Intensif Marketing Sesi 1 (6-7 April 2020) dan Sesi 2 (8-9 April 2020) di mana kami akan bantu anda secara berhadapan (face-to-face) selama 4 hari. Buat sampai jadi. (bernilai RM6,994) 
    • Akses PERCUMA ke Telegram Group support untuk semua peserta (Bernilai RM197)
    • check-square-o
      Akses PERCUMA ke Facebook Group support untuk semua peserta (Bernilai RM197)
    • check-square-o
      Workbook Eksklusif Marketing Mastery Program (Bernilai RM97)

    Mari saya kirakan nilai sebenar yang anda patut bayar:


    NILAI SEBENAR 

    RM27,508


    Tapi tolong jangan bayar harga tu! Jumlah yang anda perlu bayar hanya RM3,997 SAHAJA!


    Ya, hanya bayar

    1 tiket
    RM3,997


    Berita baik untuk anda! Penambahan tiket kedua hanya RM1,000 SAHAJA!




    Ya, hanya bayar


    RM4
    ,997

    (Untuk 2 tiket)


    Bukan itu sahaja. Kami berikan jaminan 100% pulangan wang anda jika apa yang kami ajar selama 4 hari itu tak berikan hasil langsung!

    100% MONEY BACK GUARANTEE


    Dengan syarat,​ bagi kami review semua tugasan yang kami berikan dalam kelas. Jika kami dah tengok semua dan tak berikan apa-apa hasil positif, kami akan pulangkan duit anda 100%!​​​​​​


    ​PERLUKAN BANTUAN?
    Ada sebarang persoalan tentang Program Intensif -  Marketing Mastery Program? Hubungi team Customer Service kami sekarang:

    012 - 297 26 44
    (Cik Ana)

    ​FAQ

    Q1 : Personal 1-to-1 consultation untuk 1 jam, siapa speaker? Kedua-dua speaker atau macam mana?

    Q2: Group coaching monitor proses setiap bulan untuk 1 tahun. Setiap bulan tu berapa lama monitor? Apa tools untuk monitor?

    Q3: Akses untuk network kami yang terdiri daripada marketers dan freelancer. Boleh terangkan?

    © Byond Marketing Sdn Bhd (1200944-K) Copyright 2020. All Rights Reserved.